EVALUATIE EK-WIELRENNEN VAN WC-EEND NIVEAU

Vorig jaar duwde de coalitie van de VVD t/m Groenlinks onze inwoners en ondernemers het EK Wielrennen door de strot, voor ‘slechts’ anderhalf miljoen.

De economische schade die het veel te laat optuigen van een B-evenement als dit met zich meebracht was niet te overzien. Ook konden inwoners hun woningen niet of nauwelijks bereiken en kwamen zorgverleners in de problemen vanwege de falende communicatie van dit college.

VVD wethouder Dijkman koos ervoor om de uitvoering EK een jaar later pas te evalueren. Daar boven op werd door het college besloten om de evaluatie door de eigen ambtelijke organisatie te laten opstellen en daarbij de negatieve effecten volledig buiten beschouwing te laten, ook dat is een ‘democratische’ keuze van deze haagse coalitie.

Tot slot en als klapper op de volksvertegenwoordigende vuurpijl vertelde deze 'wethouder' zijn gemeenteraad iets in de trant van ‘Als je kritiek hebt mag dat niet en hoor je niet bij de goeden.'

Dan krijg je dit:
https://m.noordhollandsdagblad.nl/cnt/dmf20200520_39683208/ek-evaluatie-is-wc-eendverhaal-stevige-kritiek-op-evaluatie-van-het-ek-wielrennen-te-eenzijdig-de-gemeente-mag-alsnog-hopen-op-eerder-afgewezen-hoge-s?fbclid=IwAR2XX2jg9iJ6WZA8RzWXv9V-Yrh3GLlTDZ4EHUFXmJZ05JihjkcLjdpI9t4&utm_source=www.facebook.com&utm_medium=referral&utm_content=/


 

Column